Laatste week voor ons vertrek

Het is al weer de laatste week voor ons vertrek en de voorbereidingen gaan zonder stress. Er is nog druk in huis gewerkt vanwege een lekkage eerder dit jaar. Hierdoor moest in de gang de houten vloer er uit en in de gang tegels gelegd worden. Het pakken gaat ook voorspoedig, het merendeel van de spullen zit al in dozen en zelfs de tuin heeft een ronde onderhoud gehad.

De dames hebben zin om weg te gaan maar deze laatste weken is het af en toe best moeilijk voor ze. We nemen van zoveel mensen afscheid: laatste keer naar oma, Sam (kat) die een jaar bij iemand gaat logeren of laatste keer spelen met een bepaald vriendje of vriendinnetje. Gelukkig is afscheid nemen soms ook leuk. Het afgelopen weekend hebben de meiden hun afscheidsfeest gehad, in totaal waren er 18 kinderen tegelijk onder onze hoede. Lang leve een natuurspeeltuin met picknick tafels, limonade en taartjes!

De laatste week voor ons vertrek betekent voor de dames de laatste week school en vrijdag mogen ze de bouw uitrennen. Nora gaat van de onderbouw naar de middenbouw en Ilse van de middenbouw naar de bovenbouw. Om dit te vieren mogen ze de school uitrennen waar iedereen bij is, een leuk feest! Voor volgend jaar hebben we deze week kennisgemaakt met hun nieuwe juffen en we gaan proberen contact met de klassen te houden. Komend weekend hebben we nog een afscheidsfeestje en daarna vertrekken we echt!

Sinds de laatste update is Olaf helemaal in de vakantie modus gekomen en heeft besloten om zijn cruise verder te verlengen. Op zijn vroegst komt de boot nu 19 juli aan, dus we hopen Olaf als verjaardagscadeau voor Jesse te krijgen. Dit geeft de mogelijkheid om Kaapstad en omgeving verder te gaan ontdekken.

RELEVANTE LINKS