Foto Album 2012 Voorbereidingen

Een wereldreis voorbereiden bestaat niet alleen uit het selecteren van de juiste auto, maar ook uit een mentale reis. Onze voorbereidingen begonnen niet pas in 2012. Onze eerste ideeën, of beter gezegd dromen, voor een wereldreis kregen we in 2008. Niet lang na die vakantie hebben we George gekocht. Toch kregen we daarna een soort van koudwatervrees en kwam ons uitstelgedrag.

Gelukkig zijn we blijven dromen. Zo heeft de aanschaf van George veel geholpen in het levend houden van de dromen. Het is nu 2020 en na acht jaar terugkijkend op onze reis zien we dat we in de jaren voor onze daadwerkelijke wereldreis eigenlijk een mentale reis hebben gemaakt.

In de laatste maanden voor onze reis hebben we ons echt gestort op de laatste loodjes. Op het laatste moment kom je voor interessante verrassingen te staan zoals bij het regelen van een Carnet de Passage. Hierbij moet je een motornummer opgeven, echter de het motornummer van George bleek weggeboord door vorige eigenaar. Dit hebben we maar creatief opgelost door een onderdeelnummer op te voeren als motornummer. We kregen nog wel vragen over het korte nummer en of we het echt zeker wisten.

Hieronder kun je de foto’s vinden van onze laatste voorbereidingen voordat we echt weg gingen. De chaos van inpakken van George met de vuilniszakken vol spullen voor het goede doel. Alsmede de laatste reparaties en leuke gadgets zoals een Zebra tafel!

Relevante links

Update 2020-01-24: Terugblik op onze voorbereidingen voor 2012 toegevoegd!