Over ons

We zijn een familie van vier die houden van reizen en de wereld ontdekken. Jesse en Odette hebben samen in 2012 hun eerste wereldreis gemaakt met onze Land Rover George. Nu kunnen Ilse en Nora niet wachten tot het hun beurt is! Hieronder lees je meer over ons en wie wij zijn.


Over ons - Jesse

Jesse is een wereldreiziger sinds hij een klein jongetje was. Als het nakomertje in het gezin ging hij als 4 jarige naar Amerika en binnen een paar jaar had hij de meeste continenten bezocht. Toen hij 10 jaar was kreeg hij het Afrika virus door met zijn ouders door Zuid-Afrika, Swaziland en Zimbabwe te reizen in een VW bus.


Over ons - Odette

Odette heeft een scherp oog voor haar omgeving, zij is de degene die wijst op de mooie zonsopgang of fantastische wolkenspel. Toch werd ze niet warm van Afrika: “De hele dag dieren kijken?”. In 2008 veranderde dit totaal toen we op bezoek waren bij familie in Zuid Afrika. Vier weken met een camper rondreizen door de natuur en wilde dieren van dichtbij en ze was overtuigd. Vraag gerust naar de giraffe in Ithala. Na een ontmoeting met overlanders wist Odette zeker, dit wil ik ook!


Ilse is een geboren dierenvriend; maar wat verwacht je ook van een meisje geboren op dierendag. Haar grootste vrienden zijn dieren, met de nadruk op dieren. Toen ze bijna twee was stak ze liever haar hand in de neus van een paard (echt gedaan) dan knuffelen met een hamster. Nog steeds gaan dieren Ilse aan het hart. Als ze de kans krijgt knuffelt ze met katten, honden, paarden en wanneer mogelijk ook met een krokodil.


Nora

Nora is ons praatgrage dametje, ze praat overal met iedereen die ze ontmoet. Ze praat de hele dag door, ook als ze slaapt praat ze door. Dieren zijn op dit moment alleen interessant vanaf een afstand.


Hubert

Hubert is onze mascotte te worden sinds onze eerste wereldreis door Afrika. Altijd zat Hubert’s neus tegen de voorruit van George en hij wilde het liefst op elke foto staan. Gelukkig is hij vrij fotogeniek. De laatste jaren staart Hubert eenzaam uit het raam, hopend op nieuwe avonturen.


Olaf

Olaf. Elke reisauto hoort een naam te hebben. Wanneer je een auto heb die eruit ziet als een koelkast en je twee dochters hebt die Frozen fan zijn, is maar een naam mogelijk: Olaf!