Nieuwe start wazungu.nl

Jarenlang was wazungu.nl een slapende website met het verslag van onze wereldreis door Afrika in 2012. De website was niet meer van deze tijd en totaal onbruikbaar op de mobiele telefoon. Echter de inhoud is te leuk om verloren te laten gaan. Het nieuwe jaar is een mooi moment voor een nieuwe start van wazungu.nl.

Onder de motorkap

Onder de motorkap.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om de site nieuw leven in te blazen. Eerst moesten de looks een serieuze update krijgen en willen we voldoen aan kreten als ‘mobile responsive‘ en ‘SEO optimized‘. Onder de motorkap moesten we ook wat updates maken, zo werkte bijvoorbeeld de kaart met onze route in 2012 niet op een mobiele telefoon. Ook was er geen mogelijkheid om verhalen bij de foto albums te plaatsen.

Waarom nu?

Zeven jaar geleden op 10 januari ging de motor van George wederom kapot en besloten we dat onze wereldreis door Afrika ten einde was was. Het nieuwe jaar is het een mooi moment om wazungu.nl een nieuwe start te geven. Het geeft ons de mogelijkheid om door onze foto’s te gaan en ons reisdagboek te lezen.

De komende periode kun je daarom om de paar dagen een bericht verwachten met oude verhalen in een nieuw jasje!

Update 2020-01-23: De mentale reis start hier!