Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze avonturen en ontvang een nieuwsbrief zodra er een nieuw verhaal op de website geplaatst is. De mail wordt de eerste ochtend nadat een nieuw verhaal geplaatst is verstuurd. Zo kun je de (kantoor)dag goed beginnen.

Meld je nu aan!Wellicht is dit een goed moment om verder te kijken op onze website! Lees verder over ons, onze huidige reis en natuurlijk de avonturen die we in 2012 beleefd hebben toen we voor de eerste keer op wereldreis waren.

Nog steeds niet overtuigd? Lees dan onze laatste verhalen die we geplaatst hebben. Wij hebben in ieder geval heel veel plezier in het schrijven van deze verhalen. Bedenk wel dat de nieuwsbrief het volgende verhaal gewoon in je mailbox aflevert en je zo de (kantoor)dag goed kunt beginnen.


Mocht je nog steeds twijfels hebben. We schrijven niet alleen verhalen, maar we plaatsen ook mooie foto’s bij de verhalen. Dit om de verhalen nog levendiger te maken en je een goed beeld te geven van onze avonturen. Niets is toch mooier dan wegdromen bij die beelden? Geef je op!

Nu blijft niets over dan het moment om je aan te melden. Blijf op de hoogte van onze avonturen en ontvang een nieuwsbrief zodra er een nieuw verhaal op de website geplaatst is. De mail wordt de eerste ochtend nadat een nieuw verhaal geplaatst is verstuurd. Zo kun je de (kantoor)dag goed beginnen. Wat zou je nog meer willen, behalve zelf op reis gaan het avontuur tegemoet?

Meld je nu aan!