Finland – here we come!

Nu onze originele plan van een jaar Afrika niet door is gegaan, hebben we bedacht om goede vrienden in Finland te gaan bezoeken. Tot voor kort was er een klein probleempje, de grenzen waren dicht. De afgelopen weken zijn de grenzen tussen Finland, Baltische staten en Polen open gegaan, zonder quarantaine eisen. Alleen waren de Finnen nog huiverig om Nederlanders te ontvangen. Gelukkig hebben ze vorige week besloten om de grenzen voor Nederlanders te openen. Finland – here we come!

Big brother

Olaf heeft een paar nieuwe upgrades gekregen. Zo wordt de route die we afleggen automatisch (mits we internet hebben :D) op de website bijgewerkt. Kijk hiervoor naar de pagina route. Ook maakt een camera aan de zijkant snapshots van 4 seconden om zo een impressie te krijgen. Geen idee of het leuk resultaat geeft, maar het was wel leuk om te maken. Hier het resultaat van een testritje door Culemborg.

Voor de dames hebben we ook nog een kleine verassing in petto. We willen vrijwel in een ruk naar Espoo in Finland rijden. De eerste dagen gaan we dus heel veel kilometers rijden. Om de tijd toch door te komen heb ik een paar tafels gemaakt om onderweg lekker te kunnen knutselen. Ik kon het niet laten om weer in het Afrika thema te blijven.

Finland – Here we come!

We gaan dan nu echt beginnen aan ons tripje via de Baltische staten naar Finland. Komende dagen mogen we 2300km rijden… Je kunt ons live volgen…


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze avonturen en ontvang een mail zodra er een nieuw verhaal op de website geplaatst is. De mail wordt de eerste ochtend nadat een nieuw verhaal geplaatst is verstuurd. Zo kun je de (kantoor)dag goed beginnen.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.